tiistai 30. syyskuuta 2008

viimosta viedään

Nämä ranteenlämmittimet valmistuivat syyskuussa 2008. Lankana Schoeller Stahl Elfin color värinumero: 106. Puikot 4 bambut.



Nämä mieheni sukat valmistuivat syyskuussa 2008. Lanka Järbo Garn Raggi värinumero: 1597. Puikot 4 tavalliset.



maanantai 29. syyskuuta 2008

syyskuun lopun valmiit työt

Nämä ranteenlämmittimet valmiina syyskuussa 2008. Puikot 2.5 addit. Lankana Regia Pompon värinumero 283.


Villasukat valmistuivat syyskuussa 2008. Puikot kolmosen bambut. Lanka Novitan seiskaveikka jättiraita värinumero: 827.

perjantai 26. syyskuuta 2008

slipoveri valmistui vihdoin ja viimein


Tämä slipoveri valmistui vihdoin ja viimein syyskuussa 2008. Tämä taisi olla korinpohjalla keskeneräisenä keväästä ja päätin, että nyt se on saatava valmiiksi. Puikot novitan 4.5 pyöröpuikko ja yläosissa pitkät 4.5 koon bambupuikot. Lanka Novitan seiskaveikka jättiraita värinumero: 827.

torstai 18. syyskuuta 2008

tämmösii sitä syntynee

Nämä lasten villasukat valmistuivat syyskuussa 2008. Bambupuikoilla nro: 3. Lankana Regia 4-Fach Haltbar Design Line by Kaffe Fassett, värinro: 04453.


Nämä sukat valmistuivat syyskuussa 2008. Lankana: Regia Bamboo Color värinro: 1064. Kolmosen novita alumiinipuikoilla.

tiistai 16. syyskuuta 2008

Yölliset seikkailut blogissa

Tulin tänne ihan vaan katselemaan ja surffailemaan, kun netti taas kerran toimii. Olen siitä lähtien istunut tässä koneeni ääressä, kun avasin illalla ennen yhdeksää ja mietin meniskö jo nukkumaan. Aika lailla se kyllä ois hyvä idea niin jaksais huomennakin sitten istuu tässä koneella ja laitella huutonettiin uusia juttuja myyntiin. Kyllä oli eilen hermot tiukassa, kun yritin saada nettiä toimimaan mutta se olikin suomen laajunen vika soneralla. Ihmettelen että minkä ihmeen älyväläyksen Sonerakin on sillä tehnyt että asiakaspalveluun soittaminen maksaa ihan sikana ja sitten jos haluat saada apua erilaisissa asioissa Helpson tukipalvelusta niin sehän on 1.99€ minutilta + paikallis- tai matkapuhelinverkkomaksu. Eihän tavallisilla ihmisillä ole varaa siellä jonottaa tuntitolkulla ja odottaa että joskus saa palvelua. Sekin on jännä juttu, että jonotuksestakin saa maksaa ittensä kipeeksi. Vaihtaisin ilomielin toiseen internet liittymään jos se olisi mahdollista mutta kun ei tänne saa mitään muutakin soneran. Prkl. Suosittelen niitä vaihtamaan joilla on Soneran laajakaista, johonkin muuhun operaattoriin. Sonera veloittaa paperilaskustakin euron eli 12 euroo vuodessa pelkästä siitä että asiakas haluu paperilaskun kotiin. VOI ELÄMÄN KEVÄT!

tiistai 9. syyskuuta 2008

Puolukassa

Mie kävin puolukassa perjantaina ja löytyi sieltä punaisia puolukoita parisen litraa ja sitten tietty oli lauantainakin pakko mennä kun siellä oli toisessa paikkaa vieläkin enemmän puolukkaa ja sieltä sitten löytyikin 8 litraa. Aika hyvin, kun viimevuonna ei löytynyt paljoo mitään. Vieläkin vois kerätä jos vaan inspis tulee uudestaan ulkona on nytkin niin ihana ilma, kun aurinko vaan paistaa.

Putsauspuuhissa.


Putsatut odottaa pakastamista.

Kivan näkösii kun on tuoreita ja kypsiä.

Rupesin miekin noroilemaan..... :)


Nämä ranteenlämmittimet valmistuivat aikanopeesti, kun ei niissä ollut kuvioneuletta vaan antoi palaa vaan puikoilla. Kolmosen puikoilla neuloin ja lankana tietysti NORO. Tein nämä vaihteeksi itselleni on niin syksyihmisen värisetkin.

keskiviikko 3. syyskuuta 2008

Syyskuu tulla tupsahti....

Tämä kassi valmistui muutamassa tunnissa ja lankaakin meni kaksi kerää. Vaaleanpunaista mamboa kaksinkertaisena ja koukku novitan 10.




Tämä kassi valmistui violetista mambo langasta tänään. Kaksinkertaisena virkkasin novitan 10 koukulla. Lankaa meni 4 kerää.



Tämä laukku valmistui eilen kaksinkertaisesta novitan Mambo langasta jota virkkasin novitan 10 koukulla. Lankaa meni 4 kerää.




Nämä puuvillasukat valmistuivat ensimmäisenä päivänä! Lanka Marks Katten Bianca väri limevihree raidallinen. Koko 39.



Nämä nilkkasukat valmistuivat ensimmäisenä päivänä. Lanka Gedfira Frisetto väri tuollainen lohenpunainen ruskeilla sävyillä. Koko 39.