lauantai 25. huhtikuuta 2009

Huhtikuun öisinä tunteina.....

Olen tässä hiukkasen miettinyt päivän menoa heräsin perjantai aamuna klo 11 maissa. Suuntana ensin meidän talomme pieni wc ja siellä normit aamutoimet, no sitten sieltä suoraan nojatuoliin istumaan ja neulomaan sukkaa iki-ihanasta fortissima socka mexico colorista se on sitä taattua shöller stahlin lankaa aivan ihana neuloa. Tosin kerä näyttää aluksi ihan kuin se olisi pikkuisen pölyinen mutta kuitenkaan se ei sitä ole. Mä oon neulonu tässä huhtikuussa hirveesti kaikkee mutta tää tehotäti on ollu hemmetin laiska kun ne langanpäät pitää myös päätellä ja sitten ottaa kuva jokaisesta sukkaparista yms ja tietysti pitäähän ne laittaa esille tänne blogiin ja aattelin tuonne novitan neulomoon myös laittaa se on kuitenkin hyvä paikka näyttää muille neulomolaisille millaista sitä on tullut saatua itse aikaseksi ja samalla innostaa jotain muutakin innokasta neulojaa käyttämään uusia lankoja ja malleja. Kovasti haluaisin uusia kirjoneulelapas malleja kokeilla ja onhan minulla tuo Eeva haaviston kirja sata kansanomaista kuviokudinmallia mutta on kyllä pikkaisen jääny niiden tekeminen no jospa syksyllä innostun tekeen jotain sieltä kirjasta. Eihän sitä koskaan tiedä. Jep mä lähden seikkailemaan tuolla blogien ihmeellisessä maailmassa ja koetan saada itseäni niskasta kiinni saada pääteltyä mun valmiit työt ja laittaa tänne esille. Hyvää yön jatkoa sinullekkin!

5 kommenttia:

manuli kirjoitti...

No hyvänen jestas... Johan olet tuottelias henkilö! :) Todella upeita!
Jaksaisitko joskus korvausta vastaan virkata mulle ison pipon, kun ei noista kaupoista enää tahdo kokoa löytyä?
Soitellaan ny viä tässä vapun alla!
Kram!

Tehotäti kirjoitti...

Hei Manuli! Kiitos vaan mutta mä en neulo ja virkkaa tilauksesta oikein mitään kun menee into niin nopeesti tehdessä. Mielummin teen inspiksen voimalla kaikkee. Pitäs mennä johonkin myymään noita valmiita sukkia ja lapasia jonnekkin mut kun vaan tietäis minne. huutonettiin taas laitan elokuussa lapasia ja sukkia myyntiin mitä vielä silloin on myytävänä ja kokoajan teen lisää.

manuli kirjoitti...

Tässä viikonlopun aikana huomasin muuten etten ollenkaan tiedä kuka olet. Puhelin ummet lammet hienoista sukistasi kaverille Helsingissä, joka sitten sanoi ettei sillä edes ole blogia... Hyvä mä! Hienosti neulot silti :)

Tehotäti kirjoitti...

Hei Manuli! Juu ei me tunnetakkaan vaikka olen sinusta kuvan nähnyt ja miehesi veljen tunnen jotenkuten ja oon ollu noissa säänjärven lavan ravintola hommissa samaan aikaa miehesi vanhempien kanssa, mutta nyt jäin pois niistä hommista. Sain sun blogiosoitteen miehesi siskolta naamakirjassa ja innostuin lueskelemaan kaikki mitä sieltä löysin. Mahto olla kaverillasi hupaisa ilme kun mainitsit lukeneesi miun blogia. Mä lähen katsomaan jospa saisin jotain aikaiseksi vielä ennen nukkumaan menoa mutta oikein ihanaa kesäodotusta sinne suuntaan! Ja piirtämisen iloa myös! :D

manuli kirjoitti...

Voi nolo :) Hauska tavata!