tiistai 19. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Huomenta kaikille lukijoille tasapuolisesti, olen ollut hieman laiska päivittämään tätä blogia sillä luomisvimmani on korkeimmillaan kun lainasin kirjastosta kasan neulemallikirjoja ja nyt on sitten niitä yrittänyt tulkita jollain tapaa ja samalla neuloo tikuttanut hullunlailla. Todellinen pakkoneuloosi päällänsä :D kelläpä ei olisi pakkoneuloosia. Jahka saan itseäni taas niskasta kiinni ja saan pääteltyä muutamia valmiita töitä entisten lisäksi jotka olen jo kuvannut mutta kameraani en vaan ole jostain kumman syystä tyhjentänyt koneelleni, lieneekö maailman tylsintä puuhaa se kuvien selaus ja siirtely. :)
Kirjoneulelapasia olen tässä väkertäny eeva haaviston sata kansanomaista kuviokudinmallia kirjan pohjalta, ja sitten on muistakin kirjoista ja sekä omasta päästäkin jotain hahmotelmia on.
Nyt ei muuta kun jatkamaan siitä mihin eilen jäin jotta saan tänne teidänkin silmille jotain uutta katsottavaa ja ihailtavaa. Nauttikaa siis tästä ihanasta kevätpäivästä vaikka pihalla neuloen tai virkaten!

Ei kommentteja: