tiistai 18. maaliskuuta 2008

No niin elämä hymyilee taas mallikkaasti kun sain eilen uudet voimakkuudet silmälaseihini. Aivan ihanaa kun taas kunnolla näkee eikä tarttee silmiä siristellä enää. Luntakin taas satanut ihan tarpeeksi ja tuntuu ettei sekään kerkee vanheta maassa kun taas sulaa pian poijes. No mutta niinhän se kevät teettää kaikenmoista.

Siivosin taas laatikoita ja pitäisi laittaa huutonettiin jonkin verran tavaraa myyntiin. Saa nähä millon laitan kun ensin pitäsi muistikortilta ne siirtää tänne koneelle.
Maistelin tuossa aamutuimaan Valion maustamaton jogurtti+rapea hedelmämysli. Ihanan täyttävä aamiainen. Jospa syön sitten muutaman tunnin päästä ruisleipää. Kun toi täytti nälän vähäksi aikaa.

Eilen sitten särki ihan hitosti päätä, kun silmät totuttelivat näihin voimakkuuksiin ei auttanu burana, mutta kun meni nukkumaan illalla harvoin tarjolla jakson jälkeen niin aamulla herätessä ei päänsärystä ollut tietoakaan. Onneksi sillä en kyllä olisi jaksanu kauempaa sitä jumputusta päässä.

Ponchon kimppuun taidan nyt ruveta jos vaikka saisin sen valmiiksi ennen pääsiäistä. Riippuu ihan siitä riittääkö langat jos ei niin sitten ostettava lisää jotta valmiiksi saisin sen.

Ei kommentteja: