torstai 6. maaliskuuta 2008

tapahtuipa taas tänään

Kävin taas lankakaupassa tosin en taaskaan ostanu mitään, kysyin neuvoa varrasvirkkaukseen, kun eilen sitäkin sitten yritin väkertää ihan hullunaan, mutta menikin ihan purkuhommiksi. Arvatkaa vaan kuinka monta voimasanaa pääsi suustani. Enhän minä ikinä kiroile, en hmm hmm. :)

No mutta kuitenkin yritän sitä kohtapuoleen kokeilla uudestaan ja saapi sitten nähä mitä siitäkin sitten tulee. Jos onnistun siinä niin sitten mie voisin tehäkkin semmosii huiveja ynnä muuta.

Kävin sitten pitkästä aikaa näöntarkastukses ihan kun en siellä jo tarpeeksi usein käy viimeeksi vuosi sitten. Arvatkaas mitä mie joudun hankkii taas voimakkaammat linssit kakkuloihin kun enhän mie perhana nää kunnolla. Vasen miulla onkin aina ollu se huonompi ohan siinä hajataittoakin. Tosiaan vasempaan tuli lisää miinusta - 0.75 ja oikeeseen -1 sekä vasempaan hajataittoon -0.25 lisää. Jos oikeesti tätä rataa vuodessa tulee linssiin vahvuutta niin miehän oon jo sitten sokee kun mittariin tulee isompia lukuja. Ellei sitten näönhuonontuminen jossain vaiheessa tee pysähtymisen merkkejä.
Onneksi oli linssitarjous niin ei tarttee hirveesti pulittaa kun aurinkolaseihinkin on sitten vaihettava linssit. No ei mikään taida enää ilmasta ollakkaa.
Jospa miekin raahaisin itseni tuonne olkkarin ääreen katsomaan Salkkareita ja Kotikatua ja tottakai kutimet kouraan ehdottomasti.

Ei kommentteja: