perjantai 7. maaliskuuta 2008

tänään mie....

aamulla tein innoissani varrasvirkkaushuiviani innoissani teen sen tuosta austermann Step langasta jossa on sitä aloeveraa ja jojobaöljy käsittely langassa sen tuntee kun neulomusta hypistelee. Ei oo karkeaa vaikka vois näkemän perusteella luullakkin.
Päivällä tulikin käytyä lenkillä kaverin kanssa ja käveltiin semmoinen yhteensä 3 kilsan lenkki. Minulla kun on tuo askelmittari niin lukemaksi tulikin tältä päivältä 9003 askelta ja sitten aerobisia askelia 4914 askelta joihin meni aikaa 47 minuttia. Tuosta on hyvä aloittaa kevättä kohti ensin aloittaa pienestä ja sitten pidentää lenkkiä ja kohta sitä huomaa että on tullut kevät ja lumet sulaneet niin sitten voi taas mennä tuttua reittiä noissa retkeilyreiteillä.
Keväisin on aina tää että jos vaikka aloittaisi jotain liikunta harrastusta ja lenkkeily siihen oiva aloitus. Kun saa peruskuntoa sen verran kohotettua niin sitten kehtaa mennä semmoiseen porukkaan johonkin salille huhkimaan ei sitten tartte siellä sitten hävetä omaa huonoa kuntoaan.
Illalla tuli sitten käytyä kaupungissa ihastelemassa mobiileja tulihan sitä koeajettua semmoinen mitsubishi lancer sport sedan 1.5 moottorilla. Oikeesti auto piti kamalaa meteliä kiihdyttäessä eli pienen lenkin jälkeen eikun auto takaisin ja hymyssä suin autonavain myyjälle. No suunnistimme sitten seuraavaan mobiilikauppaan ihastelemaan koeajettiin toinenkin esittelyauto olihan sekin parempi kun toin mitsu mutta tahtoisi vieläkin pirteemmän mobiilin.
Kotiin tultua leivinuuniin tulet samoin pannuhuoneen uuniin jotta sai vedet lämpimiksi. Salkkareiden jälkeen saunaan ja johan sitten kasetti koneeseen ja Game Over nauhalle. Sen voisi huomisen Naistenpäivän kunniaksi katsoa aamupäivästä videolta. Maltan tuskin odottaa sunnuntain Tanssii Tähtien Kanssa ohjelmaa saas nähä kuka tippuu sieltä ensimmäisenä ja kuka sitten loppujen lopuksi voittaa koko kisan. Jospa lähen varrasvirkkauksen kimppuun et saisin sen joskus valmiiksikin. Naistenpäivän kunniaksi huomenna ois keksittävä jotain kivaa.

Ei kommentteja: