tiistai 4. maaliskuuta 2008


Tänään on taas kiva ilma ulkona olenkin kohtapuoleen menossa kirkolle taas käymään siellä varmaan on jo lankakauppaan tullut uusia nauhalankoja tai toivottavasti ainakin ois tullut edes jotain. No jos ei ole vielä tullut oikein mitään niin sitten on ostettava joskus toiste. Hittolainen kuuntelen tässä samalla Etelä-Karjalan radiota ja yhtäkkiä radio meni ite hiljasemmalle ihan outoo. Eiköhän se tuon Yön biisin jälkeen mee taas ite normaalille tajuudelle tuon volumen kanssa.
Tää blogi juttu on mulle sen verran outo viel etten oikein saa kirjoitettua tänne juuri mitään. Oishan se tietysti kiva saada jotain keskustelua aikaseksi oikeastaan ihan mistä vaan. En oo viel ees tuttaville antanu mun tätä blogiosoitetta kun tää on niin alkutekijöissään.
Tänään oiskin sitten neulomistuokio tuossa naapurissa mut kun mie en osaa päättää millasen neulomuksen mie mukaan ottaisin kun en koko arsenaalia viitti raahata perässä kun tuota lankaa ja puikkoo on aikamoinen määrä miulla niin ei sitä ihan noin vaan noi raahata mihinkään. Jotain helppoo sano eilen mies kun siltä kyselin sano sillä että kun naapurimme kanssa samalla juttelemme niin mun ei tartte samalla miettii mitään vaikeeta neuletta et semmoinen helppo kuten vaikka sukkaa vois helpolla tehdäkkin juttelun lomassa.
Täytynee samalla viedä tuo minun profiilikuvassa oleva slipoverikin viedä naapuriin hän haluaisi sen ostaa minulta pois sopisi yksiin ratsastusvaatteisiin. Laitoinkin sen myös tähän keskustelun yhteyteen. Tuo Slipoveri valmistui tammikuussa 2008. Värityksestä tykkään itsekkin vaikka itse sen olenkin neulonut.

Ei kommentteja: